Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn ervaringen met Deliveroo

 

Wat zijn jullie ervaringen met Deliveroo?


Velen zullen van mening dat het thuisbezorgen van eten een van enorme luxe is. 
Mijn Deliveroocarrière bestond vooral uit het transporteren van .. pizza's.


Er wordt daarom ook niet voor niets zo veel gebruik van deze mogelijkheid gemaakt. Meerdere populaire sites bieden deze dienst aan, waaronder Deliveroo. Zij bieden tevens een leuke studentenjob aan: het worden van fietskoerier. 

Wat moet ik doen?

Het is de bedoeling dat jij het eten van de restaurants bij de mensen aan huis brengt. De site zelf belooft veel mooie dingen. Zo is het mogelijk om erg flexibel te werken, omdat jij jouw eigen uren kan indelen en zelf orders kan aannemen. Hiernaast mag jij honderd procent van de fooi die je verdient houden.

Weet je toevallig nog meer mensen die ook een bijbaantje zoeken? Dan wordt er een leuke bonus aangeboden voor elk lid dat jij aandraagt. Ook geniet je van bepaalde kortingen. 

Het enige wat jij zelf moet doen, is zorgen voor een smartphone, een veilige fiets, en minimaal zestien jaar oud zijn. Klinkt dit slechts te mooi voor woorden, of is het ook daadwerkelijk zo?

De voordelen

Deze studentenjob kent uiteraard verschillende voordelen die ook op de site zelf werden beloofd. Zo zijn de flexibele werkuren een groot pluspunt. Het zorgt ervoor dat jij veel vrijheid hebt en kan werken wanneer het jou uitkomt. 

Ook de belofte dat je de mogelijkheid hebt om de fooien te houden, is een leuk extraatje bovenop het normale loon. Bovendien is het natuurlijk erg milieubewust en goed voor de gezondheid om de bestellingen met de fiets te brengen. 

Dit is dus de perfecte job voor iemand die het leuk vindt om andere mensen blij te maken en tegelijkertijd graag sportief bezig wil zijn.

De nadelen

' s Nachts onderweg met Deliveroo...


Helaas kleven er ook wat nadelen aan de Deliveroo. 

Het uurloon ligt laag, terwijl het werk zelf juist heel veel inspanning en kracht vereist. 

Het is ook de bedoeling dat jij beschikt over een fiets en verzekering. Als deze beschadigd raakt tijdens het werk, wordt hier geen verantwoordelijkheid voor genomen. 

Bovendien vergt het fietsen met een grote tas veel energie en is het niet geheel zonder gevaar. Ook blijkt het contact met het bedrijf niet altijd vlekkeloos te verlopen. 

Dit kan allemaal voor veel stress zorgen!

Wat vind jij?


Zoals je ziet zitten er voor- en nadelen aan fietskoerier zijn bij Deliveroo. Maar wat is jullie ervaring?

Populaire posts van deze blog

Wat zijn de verschillende types forumsoftware

  Ik wil het vandaag ook even hebben over de verschillende forumsoftwarepakketten. Maar eerst gaan we in op het fenomeen forum. Vervolgens hebben we het over online forums. Forum In het Romeinse rijk had een forum de functie van een marktplein, waar werd gehandeld. Ook werden er bijeenkomsten gehouden om recht te spreken, werden er aankondigingen gedaan en werd er gediscussieerd. De senatoren kwamen er bijeen. De rol voor die bijeenkomsten werd steeds belangrijker. Het antieke forum van Jerash (Jordanië) Online forum Op online forums kan je vragen stellen en over onderwerpen discussiëren. Je kunt een discussie beginnen door een bericht aan te bieden.  Afhankelijk van je toegangsrechten en/of de forumconfiguratie worden berichten al of niet direct geplaatst.  Een typisch online forum   Een zogenoemde moderator kan een bericht weigeren of later verwijderen.  Andere gebruikers kunnen reageren op je bericht en zo kan zich een zogenoemde thread vormen. Gebruikers kunnen vervolgens ook op de

Amazon komt naar België (update)

Er verandert voor de meeste klanten weinig: Amazon is al ingeburgerd in België. In Wallonië en Brussel komt een op de vijf bpost-pakketten van Amazon.fr. Naar schatting is 60% van de e-commercemarkt in Wallonië in handen van Amazon, via zijn Franse site. In Vlaanderen zijn de consumenten klant van de Amerikaanse webwinkel en van de Nederlandse site, die sinds maart 2020 online is. Impact op online handelaars Voor de handelaars, en voor online winkels, hangen wel veranderingen in de lucht. Winkels zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt zullen het de komende maanden en jaren moeilijker krijgen. Populaire merken zoals Samsung hebben internationale overeenkomsten met Amazon gesloten. Het is gemakkelijk te raden op welke website Samsung zijn producten tegen de laagste prijs aanbiedt. Om zijn positie te behouden, zal Bol.com zich bijvoorbeeld moeten onderscheiden door een zeer goede band op te bouwen met zijn klanten. Impact op kleine handelaars Ook de traditionele detailhandelaars zullen de